Що таке датчик тиску Danfoss?

января 15, 2021
 
З датчиками тиску Данфосс здійснювати контроль найбільш складних і відповідальних технологічних процесів стає в рази простіше. До головних переваг датчика тиску відносять:
  • Точність;
  • Стабільна робота в агресивних середовищах;
  • Міцність і тривалий термін служби.
Багатофункціональні датчики тиску використовують в якості універсальних приладів вимірювання. Вони відповідають за контроль у різних галузях промисловості. Функціонал приладів передбачає локальну настройку приладів.
 
Перетворювачі тиску призначені для вимірювання тиску рідин і газів в промисловості. Корпус датчика виготовлений з кислотостійкої нержавіючої сталі. Точність забезпечується лазерної калібруванням, вбудованим температурним компенсацією і помехозащищенностью. Робочий діапазон температур: від - 40 ° С до 85 °С. Діапазон вимірювання: 0 - 1 до 0 - 600 бар.
 
Промивна (відкрита) діафрагма для використання з агресивними, в'язкими і кристалізуються середовищами. Корпус датчика і промивна діафрагма виготовлені з кислотостійкої нержавіючої сталі (AISI 316L). Приєднання G1 / 2˝ з кільцевих ущільненням з нітріна. Діапазон вимірювання: 0 - 1 до 0 - 600 бар.
 
Перетворювачі тиску c промивної (відкритої) діафрагмою призначені для використання з агресивними, в'язкими і кристалізуються середовищами. Корпус датчика і діафрагми виготовлені з кислотостійкої нержавіючої сталі (AISI316L). Конічна різьба G 1 ''. Робочий діапазон температур: від -10 °С до +85 °С
 

Перетворювачі (датчики) тиску для води, газу, олії, вакууму, повітря.

  • Підрозділ "Промислова Автоматика" компанії Danfoss, що працює в різноманітних та відповідальних галузях промисловості по всьому світу, є вашим універсальним партнером з промислових систем управління. Завдяки компанії Danfoss ви отримуєте доступ до широкого спектру технологій компанії Danfoss для великої кількості галузей промисловості.

Гідравлічне обладнання

  • У світі, що залежить від інфраструктури, мобільне гідравлічне обладнання є ключовим елементом забезпечення сучасного рівня життя для постійно зростаючого населення. Мобільний гідравлічний обладнання має ефективність, економічність, надійність і безпекою для довкілля незалежно від того, чи використовується воно у будівництві, сільському господарстві чи транспортуванні.

Морське застосування

  • Області застосування варіюються від відведення стічних вод до очищення вихлопних газів: на сучасному судні використовується більшість систем, що застосовуються на суші, просто зосереджені на обмеженому просторі. Підрозділ "Промислова Автоматика" компанії Danfoss є світовим лідером з постачання перетворювачів тиску для автоматизації суднових двигунів та інших відповідальних вузлів: двотактних та чотиритактних дизельних та газових двигунів, силових установок, установок обробки палива, масловідділювачів та іншого обладнання.

Повітряні компресори

  • Промисловий сектор з виробництва повітряних компресорів охоплює величезний асортимент обладнання, починаючи від малогабаритних агрегатів, використовуються в медичних цілях, і закінчуючи великими промисловими компресорами, що працюють у діапазоні потужності, що вимірюється кіловатами. Основні технології компресорів вельми різноманітні.

Насоси

  • Світова потреба у чистій воді є величезною і постійно зростає, вимагаючи вживання загальних заходів для управління оборотом води. Компанія Danfoss готова зробити свій внесок у таке серйозне починання. Для нас насос є ключовим елементом в управлінні оборотом води – починаючи з водозабору та закінчуючи стоками. Тому ми підготували серію датчиків та реле для насосів, спеціально призначених для найпоширеніших областей застосування у водному господарстві.

Перетворювач MBS Danfoss, виготовлений за самим передовими технологіями

 
Перетворювач тиску, як правило, включає три основні елементи:
  • Електронний блок;
  • Чутливий елемент;
  • Корпус.
Технічне рішення кожного з цих елементів та їх поєднання визначають експлуатаційні параметри всього виробу. Усі перетворювачі тиску Danfoss сертифіковані відповідно з міжнародними стандартами ISO 9001 та ISO 14001, Російським ГОСТ Р, а також внесено до Держреєстру засобів вимірювань
 

Електронний блок. Перетворювачі тиску компанії Danfoss випускаються з аналоговими електронними блоками і мають унікальні технічні характеристики. щодо наступних параметрів:

  • Точність;
  • Діапазон компенсованої температури;
  • Захист від електромагнітних/ радіочастотних перешкод.

Чутливий елемент

  • П'єзорезистивний напівпровідниковий чутливий елемент забезпечує вимірювання тиску діапазоні від 0 - 600 бар. Ця технологія призначена для виміру, як надлишкового, і абсолютного тиску.

Корпус. Конструкція перетворювача забезпечує тривалий термін служби завдяки:

  • Високої стійкості до ударів та вібраціям;
  • Корпусу із класом захисту до IP67;
  • Демпферу, що згладжує гідравлічні удари, пульсації та кавітацію;
  • Застосування нержавіючої сталі AISI 316L для виготовлення деталей, що контактують з робочим середовищем.

Повернення до списку