Сучасні методи управління важкою технікою

июля 02, 2016
Інноваційне рішення для управління приводними системами важкої техніки - джойстик JS1-H - було створено інженерами підрозділу мобільного гідравліки «Данфосс» на основі інтеграції гідравліки й електроніки з метою забезпечення максимального контролю над технічними засобами.
 
Використовуючи готові модулі, можна зібрати пристрій, що дозволяє здійснювати управління з урахуванням параметрів будь-якого механізму, в якому використовується приводний сила. Оптимально підходить дане рішення стане для таких машин, як навантажувачі, бульдозери, траншеєкопачі, асфальтоукладальники, котки, дробильні машини, лісопромислова техніка.
 
Три бази і п'ять ергономічних рукояток з перемикачами і кнопками, які можна налаштовувати, дозволяють забезпечувати гнучкість у створенні потрібної конфігурації. Всі бази і рукоятки в сумісності змінюють і покращують систему управління машиною в кращу сторону. Період розробки індивідуального рішення стає меншим завдяки легкої інтеграції. Є доступ до шести стандартним електричним інтерфейсів для оптимізації настройки. Джойстики JS1-H мають сумісність з джойстиками PLUS + 1.
 
За допомогою JS1-H забезпечується висока продуктивність і комфортна робота оператора. Пристрій може бути надійним і безпечним при інтенсивному використанні в будь-яких кліматичних умовах.
 
Завдяки постійній наявності стандартної лінійки компонентів джойстика JS1-H на складі, можна швидко реагувати на клієнтські запити, гарантуючи максимальні терміни розробок і поставок. Danfoss Power Solutions - підрозділ, що поставляє гідравлічне обладнання найкращого класу для мобільної техніки сільськогосподарського, дорожньо-будівельного і позашляхового типу.

Повернення до списку