Приводу VLT допомагають економити $ 500,000 в рік вантажоперевізні компанії

октября 02, 2015
Керуючи насосами морської води частотні перетворювачі Danfoss VLT Drivesпомогают економити компанії Dampskibsselskabet NORDEN A / S більш ніж $ 500,000 в рік.
 
Термін окупності менш ніж 14 місяців
 
Компанія Dampskibsselskabet NORDEN A/S є однією з найстаріших компаній в світі з перевезення вантажів по морю. Маючи в розпорядженні флот складається з 217 суховантажів і танкерних суден вона є однією з найбільших в своєму сегменті. Флот компанії складається з на половину власних на половину орендованих суден дає, що додає додаткову гнучкість.
 
У 2011 році компанія вирішила спробувати частотне регулювання швидкості насосів морської води на своєму нафтовому танкері Nord Butterfly. Таке рішення швидко показало відмінні результати в економії електроенергії для компанііDampskibsselskabet NORDEN A / S.
 
«Ми економимо до $ 30,000 в рік на кожному судні з допомогою перетворювачів частоти», сказав Мартін Мельдгаард, керуючий відділом танкерного флоту Dampskibsselskabet NORDEN A / S.
 
Термін окупності капіталовкладень менш ніж 14 місяців. Мартін Мельдгаард підкреслив що розрахунок проводився на основи ціни за паливо 650 $ за тонну, однак з тенденцією постійного зростання ціни на паливо термін окупності може бути набагато менше.

Повернення до списку