Нові датчики зниженого тиску дозволяють зменшити витрати пов'язані з ремонтними роботами військових кораблів

октября 02, 2015
Розроблені спеціально для того щоб уникнути зайві витрати на ремонт військових кораблів, нові датчики тиску Danfoss вимірюють небезпечні зміни тиску в двигуні корабля, таким чином дозволяючи уникнути поломок або незапланованих ремонтних зупинок двигуна.
 
Коли ви плаваєте в відкритих морях вам потрібно щоб ваше обладнання було в ідеальному робочому стані. Будь-які непередбачені проблеми можуть означати дорогі зупинки на ремонт або що ще гірше повна відмова двигуна у відкритому морі. Розроблені для застосування у військових двигунах, а саме в картерах двигунів або в фільтрах турбокомпресорів датчики зниженого тиску MBS 9300 вимірюють коливання тиску з високим ступенем точності, дозволяючи запобігти аварійним зупинки завчасно.
 
Зменшення витрат на ремонт і поліпшення ефективності палива
 
Датчики MBS 9300 дозволяють визначити оптимальний час для проведення планових ремонтів циліндрів, тим самим уникнути вибухи або незаплановані ремонти пов'язані з механічним пошкодженням. Вони також дозволяють визначити ступінь забруднення фільтрів турбокомпресора - так як забруднення фільтра призводить до падіння тиску на його виході, то можна бачити коли потрібно провести ремонт або заміну фільтрів. Це означає що ви можете весь час тримати свої фільтри в робочому стані а також підтримувати максимальну ефективність палива та мінімальні викиди шкідливих газів в атмосферу.
 
Розроблений спеціально для роботи в складних морських умовах MBS 9300 поєднує в собі п'єзорезистивного чутливий елемент і цифрову електроніку. Це задовольняє самим останнім військово-морським стандартам і тому MBS 9300 має 10 міжнародних сертифікатів.
 
Характеристики датчиків зниженого тиску MBS 9300:
 
Діапазони тиску від 0-40 мбар до 0-250 мбар, а також змінна нульова точка шкали, наприклад (-70 до 70 мбар або від -20 до 80 мбар і т.д.)
 
· Вихідний сигнал 4-20 мА
 
· Режим самодіагностики
 
· Відмінна переносимість ударів і дії вібрації

marine.jpg

· Високий ступінь EMC / EMI захисту
 
· Захист від зміни полярності
 
· Доступні з вбудованим затиском (на замовлення)
 
Продукція Danfoss для військово-морської техніки
 
Коли ви далеко в море, ви хочете щоб ваше обладнання не ламалося і не було позапланових ремонтів. Тому широкий діапазон продукції Danfoss спеціально розробляється для жорстких умов роботи військово-морської техніки.

Повернення до списку