Оптимізація виробництва за допомогою термостатичних клапанів

января 15, 2021
 
Серед усіх типів клапанів варто відзначити термостатичні і пневмоуправляємі. Термостатичний клапан відрізняється високим рівнем надійності, разом з цим гарантується простота його роботи. Пристрій є максимально надійним засобом управління, яке зовсім не має потреби в електричній енергії, а також стислому повітрі. Автоматичне регулювання температури є найбільш яскравим прикладом того, де використовуються термостатичні клапани Данфосс (Danfoss) - це область автоматичного регулювання та настройки температур систем охолодження і води. Сьогодні продаються навіть дитячі датчики з вбудованим і дистанційним датчиком виявлення місця положення.

Термостатичні клапани, в першу чергу, забезпечують максимально надійну регулювання температури обладнання, в якому передбачена водяна система охолодження. Для них немає необхідності наявності керуючого електрики або повітря, вони абсолютно не сприйнятливі до будь-яких забруднень, а також водного тиску води, забезпечуючи максимальну надійність вибору.

Серія AV210 Данфосс також може похвалитися пневмо керованими клапанами, які використовуються для роботи в спеціальних сферах, а саме в тих, де робоче середовище відрізняється високою в'язкістю, високим вмістом забруднюючих домішок, і екстремальними температурами повітря, вологістю, вибухонебезпечність.

Серія термостатичних клапанів AVTA - дуже прості пристрої з високим рівнем надійності, що забезпечують в складі систем охолодження контроль подачі охолоджуючої рідини. Клапан здійснює самостійну пропорційну регулювання потоку середовища, що проходить крізь нього, в залежності від температурних умов.

Серія термостатичних клапанів BVTS потрібна для організації систем захисту твердопаливних печей і казанів, а також пристроїв сонячного опалення. У разі, коли температура води зростає вище, ніж 95 ° C, відбувається відкриття клапана, після чого проводиться викид вбудованим теплообмінником або котлом теплонесущого середовища (води). У разі перевищення в системі верхнього температурного порогу (понад 95 ° C), для усунення загоряння, за допомогою відкриття клапана подається вода.

Повернення до списку