Паяні теплообмінники: ефективність та надійність в передачі тепла

июня 30, 2022
 
Паяні пластинчасті теплообмінники без прокладок — це оптимальний вибір завдяки низьким експлуатаційно-технічним витратам і дуже високій продуктивності, навіть за умов використання в системі зі значним коливаннями температури або змінним чи постійним тиском.
 
Компанія Данфосс об’єднала паяні системи Danfoss і SONDEX® у єдиний комбінований модельний ряд пластинчастих теплообмінників. Наш новий неперевершений асортимент продукції пропонує високоякісні теплообмінники будь-якого типу, що оптимізовані для застосування у кожній конкретній ситуації.
 
Ми адаптуємо наші паяні теплообмінники згідно з вашими технічними характеристиками. Можна обрати матеріал для паяння: мідь, мідь+ або нержавіючу сталь. Профілі Fishbone («Ялинка») і Micro Plate™ доступні з різними рифленнями, що відповідають будь-яким заданим умовам роботи. Завдяки адаптивній конструкції наших паяних теплообмінників можливі безліч різних варіантів під’єднання (з різною кількістю з’єднань, різними розмірами, типами й положеннями). Оптимальну кількість пластин у пакеті визначають залежно від технічних характеристик конкретного варіанту застосування.

Надзвичайно високий рівень захисту від протікання

 
Технологія Sonder Safe — система пластин із подвійними стінками, розроблена таким чином, аби протікання, імовірність появи якого досить низька, було помітним ззовні теплообмінника. Цей захід безпеки, доступний у промислових або санітарних версіях, дозволяє швидко виявляти і замінювати вузол, який працює неналежним чином.
 
Оскільки всі течі відбуваються зовні, а не всередині, середовище завжди залишається ізольованим. Завдяки цій особливості пластинчасті паяні теплообмінники з подвійними стінками є ідеальним вибором для роботи із середовищем, змішування з яким припускається за жодних обставин.
  • Завдяки низьким експлуатаційно-технічним витратам, невеликому перепускному об’єму і високій продуктивності, рішення з паяними теплообмінниками нашого виробництва є ідеальним вибором для багатьох варіантів застосування. Зменшіть витрати і збільшіть ваші прибутки за допомогою нашого асортименту паяних теплообмінників.
  • Нерозбірні теплообмінники є надійним рішенням з підвищеним терміном служби. Позбудьтеся зайвих клопотів завдяки конструкції з подвійними стінками, що забезпечує найвищий рівень захисту від протікань.
  • Завдяки оптимізації енергетичних характеристик, перевіреній технології «Ялинка» або революційній технології Micro Plate™, комбінований асортимент продукції Danfoss і SONDEX® забезпечує найкращий вибір паяних систем передачі тепла.

 

Повернення до списку