Кімнатні засоби управління теплими підлогами

июня 03, 2022
 
Головним інструментом регулювання вважаються кімнатні терморегулятори, які характеризуються відносно тривалим часом реакції в системі підлогового опалення або охолодження. Кімнатний терморегулятор керує термоелектричним приводом, який регулює обсяг холодної або гарячої води, що надходить до системи. У більшості випадків терморегулятор монтується у вітальні.
 
Щоби регулювати температуру в кількох кімнатах, необхідне складніше рішення. Терморегулятор монтується в кожній кімнаті. Ці терморегулятори підключаються до головного регулятора. Кожний вихід такого головного регулятора контролює термоелектричний привід, установлений на клапані або гілці колектора відповідної кімнати.
 
Високотехнологічні системи регулювання підлогового опалення та охолодження розширюють можливості головного регулятора. Це дає змогу підвищити комфорт споживачів і енергоефективність системи. Компанія Danfoss, зокрема, пропонує комбіновані 24-вольтні та бездротові системи регулювання з кількома модулями та додатковим приладдям, які надають широкі можливості керування охолодженням, регулювання температури подачі на вимогу й багато інших.
Компанія Danfoss пропонує повний широкий асортимент засобів регулювання підлогового опалення та охолодження.
  • Єдина інноваційна платформа для 230-вольтних, 24-вольтних і/або бездротових систем регулювання Danfoss серії IconTM;
  • Бездротова система CF2+;
  • 24-вольтна система FH-Wx;
  • 230-вольтні терморегулятори BasicPlus2;
  • Регулювальні клапани FHV для монтажу в стіну.

Функції та переваги

  • Підвищений комфорт. Системи підлогового опалення відомі своєю здатністю забезпечувати високий рівень комфорту. Проте без кімнатних засобів регулювання вони можуть не відповідати очікуванням споживачів;
  • Зменшення споживання енергії. Системи підлогового опалення зменшують споживання енергії на 5 % із кожним зниженням температури приміщення на градус, не впливаючи при цьому на рівень комфорту. Без кімнатних засобів регулювання для зменшення рівня температури такого рівня заощадження неможливо отримати;
  • Гнучкість. У такому широкому асортименті завжди знайдеться рішення для регулювання, що відповідає конкретним вимогам: дротові або бездротові, 24- або 230-вольтні, кімнатні терморегулятори або системи регулювання, прості або складні.
Кімнатні терморегулятори для керування системами гідравлічного підлогового опалення та інших застосувань. Універсальний дизайн, що має вигляд звичайного вимикача й гармонійно виглядає в будь-якому інтер’єрі. 

Системи Danfoss Icon™ 24В і 230В підходять для будь-якого застосування.

 

24В

230В

 

Моделі терморегуляторів

із дисплеєм програмований + із дисплеєм + кімнатний

Версії терморегуляторів

на поверхню стіни + у монтажну коробку на поверхню стіни + у монтажну коробку

Можливість заміни рамки

у монтажну коробку у монтажну коробку

Застосунок Danfoss Icon™

Вхід для охолоджувальних пристроїв

автоматичний + ручний ручний

Автоматичне балансування

Контроль температури на вході

Експлуатаційні випробування

Підключення терморегуляторів

Дротове (2 провода) , індивідуальне або паралельне провідний 230В

Зони

до 3 х 15 = 45 до 1 x 8 = 8

 

Повернення до списку