Нова продукція Данфосс в новому каталозі «ЮГОВ-Проект» 2020

января 28, 2020
Електронний каталог компанії «ЮГОВ-Проект» на 2020 рік поповнився новою розробкою корпорації Danfoss - вдосконаленим пристроєм плавного пуску нового покоління MCD 600.
Якісне, що пройшло сертифікацію на територіях Європейського співтовариства і України пристрій доповнено значною кількістю корисних і зручних функцій. Інтелектуальні можливості дозволяють легко «вписати» його в будь-який технологічний процес: з відцентровими насосами або вентиляторами, конвеєри або системи дроблення, шліфувальні верстати або компресори і ще багато і багато технологій з обладнанням, що має фіксовану швидкість обертання. MCD 600 спроектований для забезпечення надійної роботи навіть в найважчих умовах експлуатації.

Перелік якісних технічних характеристик даної моделі тісно переплетений з рядом просто унікальних функцій, при яких пристрій набуває гнучкі можливості адаптації до монтируемой системі. Крім універсальних возможносКаталог Югов проект

пуску і зупинки:
 
 
  • Планування запуску / зупинки
  • адаптивне управління
  • Незмінний струм. І що змінюється струм.
  • очищення насоса
  • Плавний останов зі зниженням напруги за часом (функція TVR)
  • зупинка вибігом
  • Гальмування постійним струмом
  • плавне гальмування
  • Обертання в реверсному напрямку.
 
Пристрій має ряд параметрів, що захистів. Окремо хочеться відзначити режим PowerThrough, призначений для управління двофазним режимом при пошкодженні однієї з трьох фаз, наприклад при короткому замиканні, що значно збільшує час безперебійної роботи. Спеціальні функції для складних систем:: смарт-карти, опції зв'язку (DeviceNet, EtherNet / IP, Modbus RTU, Modbus TCP. PROFIBUS, -PROFINET) забезпечують простий доступ до операційних даних і скорочення часу запуску та поновлення.
Чудові показники цього пристрою гарантують значну вигоду від використання як в розрізі фінансових вкладень, так і в економії витрат робочого часу.
Тільки саме КРАЩЕ і якісне обладнання! - ось девіз компанії «ЮГОВ-Проект» при роботі з Клієнтами.
 
Побачити та придбати обладнання можна наофіціальном сайті компанії
Отримати консультацію кваліфікованих фахівців за тел. (044) 520-94-25 (096) 100-20-02 (068) 957-20-05

Повернення до списку