Купуйте приводну техніку DanfossDrives тільки в офіційних партнерів!

марта 04, 2019
В Україні поширилися випадки шахрайства з перетворювачами частоти виробництва Danfoss Drives. Будьте уважні! Купуйте приводную техніку DanfossDrives тільки в офіційних партнерів!
Останнім часом в Україні зафіксовано випадки шахрайства при продажі перетворювачів частоти виробництва компанії Данфосс. Шахраї на своїх веб-сайтах розміщують неправдиву інформацію про статус «офіційного партнера Данфосс» і вигадані роздрібні ціни на продукцію Danfoss Drives, які не відповідають дійсності. Також вони замінюють етикетки з найменуванням товарів і корпусу обладнання, таким чином змушуючи клієнта купувати несправний або не відповідає технічним вимогам перетворювач частоти.
Будьте пильні, не дайте себе обдурити самозваним «партнерам» і неофіційними «імпортерам», які обіцяють дешево доставити обладнання DanfossDrives з-за кордону, але не несуть жодних гарантійних зобов'язань перед Вами! Не ставайте їх наступною жертвою! Скупий платить двічі!
Ми просимо всіх покупців і користувачів техніки DanfossDrives бути уважними при виборі постачальників. Перелік наших офіційних партнерів вказаний на офіційному сайті компанії Данфосс за посиланням: http://drives.danfoss.ua/danfoss-drives/partners/#/
Купуючи техніку у офіційних партнерів DanfossDrives в Україні, Ви завжди отримуєте максимальну комплексну підтримку і захист від підробок і недбайливого ставлення до Вас. Ці прості практичні поради допоможуть Вам захистити себе і ваше підприємство від збитків і втраченого часу.

Повернення до списку