Югов-Проект: кращий офіційний дистриб'ютор Данфосс (Danfoss) в Україні в 2018 році?

апреля 26, 2018

Screen Shot 2018-02-21 at 4.21.54 PM.png

Вам потрібні для підприємства надійні і функціональні перетворювачі частоти, пристрої плавного пуску, прилади КВП або промислові клапани?
Цікавить продумана в деталях автоматизована система управління виробництвом? Тоді варто звернути увагу на Danfoss. Електротехніка та Теплоавтоматика цього датського виробника за рахунок якості і зручності добре відома в усьому світі. А вибрати і встановити її краще з інженерно-виробничим підприємством Югов-Проект. У нас вас чекають оптимальні умови - незалежно від того, що замовляєте: реле тиску Данфосс, холодильне обладнання Danfoss або ж інші товари бренду ...
 
Ключова причина цього - статус одного з найбільших в Україні офіційних дистриб'юторів Danfoss Ukraine (Данфосс Україна) 2018 року.
Це забезпечує вам такі плюси:
• Прості і зручні покупки. Працювати з нашою компанією по-справжньому комфортно і вигідно. По-перше, у нас здійснюється продаж продукції Данфосс в широкому асортименті. По-друге, техніка має офіційну гарантію. По-третє, у нас є великий власний склад, що скорочує для вас час очікування свого замовлення. І по-четверте, на будь-який датчик або перетворювач частоти ціна буде максимально привабливою - що і підтверджує актуальний каталог Данфосс.
• Грамотні фахівці. Нашу компанію на українському ринку виділяє колосальний досвід. Ми відкрилися в 1998 році, а дистриб'ютором Danfoss Україна стали в 2008 році. Тому співробітники нашого підприємства мають достатньо знань для кваліфікованих консультацій. Вони підкажуть, чим відрізняється той чи інший перетворювач частоти Данфосс, підберуть для ваших умов пристрій плавного пуску електродвигуна і дадуть відповідь на всі питання про автоматичні вимикачі Danfoss.
• Професійна інженерія. У Югов-Проект не обмежуються тільки поставками обладнання. Окремі напрямки роботи: промислова автоматизація та збирання щитового обладнання. Наші інженери виїдуть на об'єкт, проведуть необхідні заміри і в стислі терміни розроблять проект саме під ваше підприємство. А потім ми впровадимо його, використовуючи оптимальні для конкретних завдань датчики тиску Danfoss, регулятори і фільтри, реле і вентилі, компресори Danfoss і т.п.
• Комплексний сервіс. Після продажу і установки техніки ми не кидаємо вас - наша компанія допомагає промислового бізнесу на всіх стадіях. А тому у нас ви можете, наприклад, не просто частотний регулятор Danfoss купити, а ще й обслужити його за регламентом, і починають в разі поломки. У нас працюють сертифіковані датською компанією інженери. У них достатньо знань, щоб проводити плановий сервіс і ремонт продукції Данфосс будь-якої складності.
 
Хоча це ще не всі переваги співпраці з Югов-Проект! Щоб дізнатися більше, загляньте в розділ Послуги або зверніться до нас поштою або телефоном. Ми впевнені: наші пропозиції вас приємно здивує. Тим більше що вас чекає персональна знижка - з нею на перевірену продукцію Danfoss ціна буде ще цікавіше!

Повернення до списку