Нова серія інверторів MLX для фотовольтаїчному систем середнього розміру

февраля 05, 2018
MLX знаменує собою абсолютно нову концепцію для децентралізованих фотовольтаїчному установок. Даний інвертор увібрав в себе найкраще від ланцюгових і центральних інверторів і представляє абсолютно новий підхід до проектування сонячних станцій. Інвертор MLX рекомендується застосовувати для великих комерційних застосувань в будь-яких мережах і для будь-якого клімату. Рішення на основі сонячних інверторів MLX дозволяють добиватися максимального вироблення електроенергії, надійні і легко масштабіруеми.Простота установки
За рахунок своєї компактності і невеликої ваги інвертори MLX не вимагають спеціальних пристосувань і зусиль при монтажі. Інвертори можуть бути встановлені поруч з сонячними панелями на профільні конструкції. Сонячні інвертори можуть працювати з різними трифазними мережами. Інвертори серії MLX мають відкритий інтерфейс, сумісні зі стандартом SunSpec Alliance і легко можуть бути інтегровані в будь-які системи управління і моніторингу.
високоефективний інвертор
Інвертор доступний в потужностях 30, 45 і 60 кВт і дозволяє підключати від 6 до 12 ланцюжків. MLX серія має ККД більше 98% і дозволяє працювати з сонячними модулями з загальним напругою до 1000В.
Зменшена вартість володіння
Інвертор MLX дозволяє істотно економити на технічному обслуговуванні. Для його експлуатації не потрібно укладати спеціальних сервісних контрактів, при сервісному випадку просто відбувається заміна інвертора на новий Серія MLX має вбудовану систему моніторингу дозволяє відстежувати його стан.

Повернення до списку