150 перетворювачів частоти VLT допомагають у виробленні екологічно чистої енергії на станції біоенергії Маабйерг

октября 02, 2015
Електростанція біоенергії Маабйерг, яка розташована в Холстебро, Данія, є однією з найбільших станцій в світі з вироблення екологічно чистої енергії. 150 перетворювачів частоти допомагають в досягненні таких високих результатів.
 
18.4 млн кубічних метрів біогазу щороку
 
Найбільший в світі завод з вироблення біоенергії обробляє 450,000 тон гною в рік і 100,000 тон іншої біомаси, такий як сіно, картопляні відходи і відходи виробництва соняшникової олії, генеруючи при цьому 18.4 млн кубічних метрів біогазу щороку.
 
У той же час, такий підхід допомагає агрокультурі тим, що зменшує кількість нітратів які змиваються в русла річок регіону а так само допомагає генерувати електроенергію на місцевому рівні і підвищує трудову зайнятість населення.
 
Підприємство використовує 150 частотних перетворювачів з PROFIBUS-му на будь-яких типах електродвигунів починаючи від шнеків конвеєрів і мішалок і до насосів і опалювальних котлів. Тим самим використовуючи енергетично ефективне рішення а так само можливість централізірованого управління і моніторингу системи.

Повернення до списку